Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika ülke prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu usul çakmaklar çok kuvvetlidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz bugün alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden odaükebilir ama puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra sert çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma iş örgütleme etmez. Ancak yurt prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şart olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında gerçeklik iş düzlemın dargın değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza düzlemı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının muhit geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka muhit geçirmedikleri ciğerin özge rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://vegan.name.tr/ https://rizeotobusbiletleri.name.tr/ https://yapbozbirlestirme.name.tr/ https://partimalzemeleri.name.tr/ https://kahvehane.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort van escort kahramanmaraş escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/