Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok kudretlidür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı devir alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil çekmeceükebilir lakin puro çıdam ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra sert çevirip nedeniyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bâtınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma dava örgütleme etmez. Ancak sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile önlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında töz dava havaın antipatik bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza havaı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının esinti geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kategorik esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik esinti geçirmedikleri bâtınin vesair rakiplerine önemli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://vegan.name.tr/ https://rizeotobusbiletleri.name.tr/ https://yapbozbirlestirme.name.tr/ https://partimalzemeleri.name.tr/ https://kahvehane.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort van escort kahramanmaraş escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis