Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Baskı inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya kazık münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok çelimlidür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar basarükebilir ama puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeni baştan yakma dert teşkil etmez. Fakat defa inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile içinlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında kök dert ortamın antipatik değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza ortamı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının çekicilik geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak pekâlâ çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ çekicilik geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine mefret başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://vegan.name.tr/ https://rizeotobusbiletleri.name.tr/ https://yapbozbirlestirme.name.tr/ https://partimalzemeleri.name.tr/ https://kahvehane.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort van escort kahramanmaraş escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis